Søk
  • TronrudBetong

NYE PROSJEKTAVTALER!


 

Vi sier oss godt fornøyd med å bli innstilt som foretrukket samarbeidspartner på to nye prosjekter for Skanska og Trysilhus; Rørestrand Park og Wingejordet. Det betyr at vi går inn i første halvår av 2021 med svært gode ordrereserver. Pågående prosjekt Nedre Bleiker Gård går inn i sluttfasen for låven og blokkene, mens det gjenstår noe utomhusarbeider utover våren. Blant annet en stor, buet støttemur som skal tradisjonellforskales og ha synlige bordflater, samt trapper og mindre støttemurer. Gatu Park går også inn i sluttfasen. Her gjenstår siste del av det plasstøpte dekket og tilhørende ringmur for blokker.


 

WINGEJORDET

Tronrud Betong bygger parkeringskjeller på Wingejordet i Sande.

I desember starter Tronrud Betong på nytt prosjekt i Sande; Wingejordet "Brygga". Prosjektet ligger sentralt i Sande sentrum. På dette byggetrinnet skal det bygges 44 leiligheter fordelt på to blokker og vi skal støpe vanntett parkeringskjeller under blokkene. Både bunnplate, vegger og dekke skal plasstøpes.

Areal: 1500 m2 grunnflate

Betong: ca 1700 m3

Oppdragsgiver: Trysilhus AS

Mer informasjon om Wingejordet finner du her: https://www.trysilhus.no/bolig/wingejordet/ 

RØRESTRAND PARK

I januar er oppstart på prosjekt Rørestrand Park i Horten. Første byggetrinn består av 5 hus og 44 leiligheter med kort avstand til både sjøen, turområder og sentrum. Tronrud Betong skal støpe bunnplate og vegger i parkeringskjelleren under 2 blokker, samt plate for de øvrige blokkene.

Areal: ca. 3500 m2 grunnflater

Betong: 1300 m3 betong

Oppdragsgiver: Skanska Norge.

Du kan lese mer om Rørestrand Park her; https://www.rørestrandpark.no/